Politika privatnosti

Upotreba podataka o ličnosti

Kompanija Sport Vision doo je vlasnik Brenda Sneakerville i web prezentacije sneakerville.rs

U kompaniji Sport Vision d.o.o. cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom Sport Vision d.o.o.

Zaštita privatnosti podataka

Kako biste se registrovali za Festival Sneakerville i dobili vašu ulaznicu kao i obaveštenja o samom festivalu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, godina rođenja, pol, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam dostavimo ulaznicu, kao i da Vam šaljemo sva neophodna obaveštenja, informacije o promocijama itd. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Prijavom ili registracijom na www.sneakerville.rs podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i viber obaveštenja. Dajemo korisnicima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje koriste za marketinške kampanje.

Kompanija Sport Vision d.o.o. će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Sport Vision neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji Sport Vision su obaveznida poštuju poverljivost vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Sport Vision se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.